Waarom SalesQ? – Retentie Management

Hoe langer uw klanten bij u blijven hoe sneller u zult groeien. Investeren in het verlengen van de levenscyclus van uw klant kan dus erg waardevol zijn en is bovendien 7 keer goedkoper dan het vinden van nieuwe klanten. Wij zijn specialist in klant contact en kunnen u uitstekend helpen om uw bestaande klanten extra persoonlijke aandacht te geven zodat ze een beter gevoel bij u als leverancier hebben en langer bij u zullen blijven. Wij werken internationaal en zijn ISO gecertificeerd, zodat privacy en kwaliteit goed gewaarborgd is en in lijn is met alle nieuwe wetgeving.

Lees hier de ervaringen van Booking.com, Arboned, Wolters Kluwer.

Retentie Management: wat doen we dan precies voor u?

Een goede After Sales is weer de eerste opstap voor de volgende sales. Laat deze niet uit uw handen glippen. Door ruim voor het aflopen van een contract contact op te nemen, de klanttevredenheid te meten of een activatie campagne uit te voeren bindt u uw klanten voor langere tijd. SalesQ kan daar op de volgende manieren mee helpen:

  • Het uitvoeren van upsell of cross sell campagnes

  • Het verlengen van abonnementen en/of contracten

  • Het stimuleren van herhaalaankopen

  • Het doen van een activatie campagnes

  • Het afnemen van tevredenheidsonderzoeken

Bel ons of vul het onderstaande formulier vrijblijvend in, en we nemen contact met u op om onze inzichten op uw situatie met u te bespreken. We maken graag voor u een voorstel op maat.

After Sales door SalesQ?

+31 23 7113200

 

Neem vrijblijvend contact met ons op:
LET OP! Wij nemen geen no-cure no-pay opdrachten aan of initiatieven die gericht zijn op consumenten. Het minimale benodigde budget per maand is circa € 1.000,-

Naam *
Naam
Zijn uw klanten bedrijven of particulieren? *
Hoe bent u bij ons gekomen? *
Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? *
Door hier toestemming te geven houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van marketing & sales.