AFTER-SALES DIENSTEN

Met goed relatiemanagement, contact care en klantenservice, zorgen wij voor een optimale klantbeleving, verhogen wij de klanttevredenheid en identificeren wij cross- en upsell mogelijkheden voor onze opdrachtgevers. Wij benaderen klantcontact en service als topsport. Onze mensen zijn onze kracht: we investeren in goede opleidingen en zorgen dat ze de lat steeds hoger leggen voor u. 

 

Contact Center Services

Bent u altijd bereikbaar? Of beter gezegd, bent u altijd bereikbaar voor uw klant op de manier waarop uw klant dat wil? SalesQ helpt u daar graag mee want met een goede klantenservice haalt u het beste uit uw klanten naar boven. Wij benaderen klantcontact en service als topsport. Onze mensen zijn onze kracht: we investeren in goede opleidingen en zorgen dat ze de lat steeds hoger leggen voor u. 


Retentie Management

Een goede After Sales is weer de eerste opstap voor de volgende sales. Laat deze niet uit uw handen glippen. Door ruim voor het aflopen van een contract contact op te nemen, de klanttevredenheid te meten of een activatie campagne uit te voeren bindt u uw klanten voor langere tijd. 


Direct contact met SalesQ

+31 23 7113200

Name *
Name
image024.jpg