Waarom SalesQ? – After Sales

After Sales is een belangrijk aspect in het hele salesproces. Het is belangrijk om daar ook op een gestructureerde manier mee om te gaan. SalesQ is helemaal ingericht om regelmatig contact op te nemen met uw klanten om te zien hoe het gaat. En we kunnen ook de vragen van uw bestaande klanten beantwoorden en eventueel afhandelen. Onze mensen kunnen zich goed inleven in de behoeften van uw klanten en ze het gevoel geven dat ze echt worden gehoord. We zijn ISO gecertificeerd, zodat privacy en kwaliteit goed gewaarborgd is en in lijn is met alle nieuwe wetgeving.

Een goede After Sales is weer de eerste opstap voor de volgende sales. Laat deze niet uit uw handen glippen. Bel ons of vul het onderstaande formulier vrijblijvend in, en we nemen contact met u op om onze inzichten op uw situatie met u te bespreken. We maken graag voor u een voorstel op maat.

After Sales door SalesQ?

+31 23 7113200

After Sales: wat doen we dan precies voor u?

  1. Reguliere klantcontacten (inbound, outbound,chat, mail en social media)

  2. Business development

  3. Verlengen van abonnementen en/of klantcontracten

  4. Stimuleren van herhaalaankopen

  5. Uitbesteden van contact care, webcare en chatdienst

  6. Accountmanagement

  7. Tevredenheidsonderzoeken onder bestaande relaties

  8. Receptie- en telefoonbeantwoordingsdiensten

  9. Optimaliseren van en outsourcing van contact centers en klantenservice

Enkele After Sales klanten van SalesQ:

 

Hoe werken wij?

Iedere campagne begint met een goed overleg met u over uw doelstellingen en wensen. Wij bespreken dan de mogelijkheden en de verwachtingen op basis van onze kennis en de onderliggende gegevens. Samen bespreken we het “plan de campagne” en gaan we de aangewezen agents trainen op uw propositie. Wij geven u periodieke overzichten van de resultaten. Ook bent u van harte welkom om bij ons op kantoor mee te luisteren met onze agents. We kunnen op ieder moment in de campagne de afgesproken aanpak bijstellen en verbeteren.  

After Sales door SalesQ?

+31 23 7113200

Naam *
Naam