Project Manager

Haarlem
32-40 uur p/w
Chance of a permanent contract

Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij op zoek naar jou, Project Manager.

SalesQ is een internationaal full service salesbedrijf, gespecialiseerd in pre-sales, sales en after sales. Wij bieden onze opdrachtgevers een effectieve telefonische benadering van hun markt met hot leads, nieuwe klanten en/of behoud van klanten als resultaat. Onze opdrachtgevers bevinden zich in diverse branches, zoals de ICT-, de media- en (online) recruitmentbranche. Je kunt denken aan bijvoorbeeld Cisco, Dropbox, Volvo en andere grote namen. In deze zeer afwisselende baan als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Met gelukkige en goed getrainde mensen bereiken wij de beste resultaten voor onze klanten. Maar ook door heldere communicatie met de klant, de juiste data en een inhoudelijk goed salesverhaal zijn wij succesvol. Dat zijn dan ook de zaken waarvoor jij als Project Manager verantwoordelijk bent.

Wat ga je doen?

Je wordt de verbindende schakel tussen de klanten, de interne organisatie en de Operations Manager. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt luisteren naar de wensen van de klant, hun tevredenheid toetst en continue met je team werkt aan het verbeteren van die tevredenheid. Je bent kritisch en je durft ook ‘nee’ te zeggen tegen nieuwe verzoeken, of een alternatieve oplossing voor te stellen als jij denkt dat dit beter is. Je hebt een innerlijke drive om je team te inspireren en stimuleren, want alleen samen behaal je het beste resultaat. Fouten maken vind je niet erg, daar leren we tenslotte alleen maar van. Jij verwacht wat van ons, wij van jou; Zoals dat we in goede sfeer samen kunnen werken. Dat je altijd op zoek bent naar ‘best value for money’ en neemt dit mee in de aansturing van je team.

Wat heeft SalesQ jou te bieden?

 • Dit is een uitdagende rol voor iemand die energie krijgt van de combinatie van mensen en optimale dienstverlenging in een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is.
 • Alle ruimte om je eigen invulling te geven aan deze rol en je team.
 • Werken in een professioneel, energiek en enthousiast team.
 • Wij nemen jouw persoonlijke ontwikkeling heel serieus.
 • Bij SalesQ werk je voor aansprekende opdrachtgevers.
 • Een vriendelijke maandelijkse donatie op een bankrekening naar keuze inclusief bonusregeling.
 • Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Wie ben jij?

 • Als ideale kandidaat heb je een afgeronde HBO-opleiding en heb je al ervaring opgedaan met het aansturen en trainen van een team (in sales of in een callcenter) en heb je met dat team verschillende successen geboekt.
 • Je bent gericht op verbetering en optimalisatie van team- en werkprocessen.
 • Je bent communicatief sterk en een echte doener. Hierdoor weet jij hoe je het beste uit mensen kunt halen, richting en sturing geeft maar weet je ook wanneer je grenzen moet stellen.
 • Je hebt een ‘screw it, let’s do it’ mentaliteit en weet mensen te motiveren.
 • Je bent een zelfstarter met initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent een goede planner en organisator die het werk gedaan krijgt, efficiënt én effectief.
 • Natuurlijk ben je commercieel, naar buiten gericht, klant- en servicegericht.
 • Stress? Dit woord ken jij niet. Jij kan werken onder hoge druk.

Wie zijn wij?

Ons salesteam bestaat uit een hechte en diverse groep professionele medewerkers die elke dag hard werken om hun doelen te bereiken. Ons devies is "work hard, play hard" dus successen worden op gepaste wijze gevierd! Dat begint natuurlijk met een klein feestje op de sales-vloer. Wij zijn gehuisvest in de oude Union Chocoladefabriek in Haarlem, een inspirerende locatie met karakter waar ook andere jonge bedrijven zich vestigen. Parkeren is er gemakkelijk.

Meer weten?

Wij houden niet zo van cv’s waarin iemand ons vertelt op welke middelbare school hij of zij gezeten heeft en in welke supermarkt je vroeger vakken hebt gevuld. Wij hebben liever een sollicitatie waarin je kort vertelt wie je bent en waarom je geknipt bent voor deze baan. Als een bepaalde studie of werkgever daar relevant voor is lezen wij dat vast terug. Ben jij de topversterking die we zoeken? Dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet

Interesse in deze functie?

Solliciteer nu door je cv en motivatie te emailen naar werken@salesq.nl

Ask your question to Christel

One file only.
20 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
One file only.
20 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
Bekijk onze privacy statement