Waarom SalesQ? - Leadgeneratie

Wij benaderen het vergaren van leads als topsport. We bouwen voort op onze rijke ervaring op dit gebied en zijn ons ervan bewust dat we als koploper op dit vlak hard moeten blijven trainen om aan de top te blijven. Onze mensen worden daarom ook regelmatig getraind. Onze mensen zijn onze kracht en worden daarom doorlopend getraind. Door te investeren in goede opleidingen zorgen we dat ze de lat steeds hoger kunnen leggen. We werken internationaal en zijn ISO gecertificeerd (9001 en 27001), zodat privacy en kwaliteit goed gewaarborgd is en in lijn is met alle nieuwe wetgeving.

Lees hier de ervaringen van Arboned, Dropbox en QleanAir.

Leadgeneratie: wat doen we dan precies voor u?

Leadgeneratie betreft alle activiteiten die gericht zijn op het in contact komen met potentiële klanten. Wij identificeren de contacten die voor uw product in aanmerking komen, zoeken daar indien nodig de juiste contactgegevens bij en benaderen deze personen telefonisch. Iedere campagne begint met een goed overleg met u over uw doelstellingen en wensen. Wij bespreken dan de mogelijkheden en de verwachtingen op basis van onze kennis en de onderliggende gegevens. Samen bespreken we het "plan de campagne" en gaan we de aangewezen agents trainen op uw propositie.

Tijdens het telefoongesprek met de prospects brengen wij de propositie over met een duidelijk doel voor ogen. Dat kan zijn:

  • Het inplannen van een afspraak

  • Het uitnodigen voor een bel afspraak of online webinar

  • Het uitnodigen voor een evenement

  • Het doorlopen van een vragenlijst

Wij geven u periodieke overzichten van de resultaten. Ook bent u van harte welkom om bij ons op kantoor mee te luisteren met onze agents. We kunnen op ieder moment in de campagne de afgesproken aanpak bijstellen en verbeteren.

Meer Hot Leads?

+31 23 7113200