Waarom SalesQ? - Leadgeneratie

Wij benaderen het vergaren van leads als topsport. We bouwen voort op onze rijke ervaring op dit gebied. We zijn ons ervan bewust dat we als koploper op dit vlak hard moeten blijven trainen om aan de top te blijven. Onze mensen worden daarom ook regelmatig getraind. Onze mensen zijn onze kracht: we investeren in goede opleidingen en zorgen dat ze de lat steeds hoger leggen voor u. We zijn ISO gecertificeerd, zodat privacy en kwaliteit goed gewaarborgd is en in lijn is met alle nieuwe wetgeving.

Lees hier de ervaringen van Arboned, Dropbox en QleanAir.

Adressenbestand Kopen?

+31 23 7113200

Leadgeneratie: wat doen we dan precies voor u?

Leadgeneratie betreft alle activiteiten die gericht zijn op het in contact komen met potentiële klanten. In de zakelijke markt is dit vaak een specifieke verkoopactiviteit. Wij identificeren de contacten die voor uw product in aanmerking komen en zoeken daar de juiste contactgegevens bij. Dit kan een emailadres of telefoonnummer zijn.

  1. Vergaren van goede klantinformatie – wij maken de markt inzichtelijk. Welke bedrijven spelen een rol en welke personen moet je bij die bedrijven benaderen.

  2. Datalevering & dataverrijking – klopt uw klantendatabase nog wel? Werken die contacten nog bij dat bedrijf? Wij houden uw klantenbestand ten alle tijden actueel.

  3. Verkoopgericht bewerken van de markt – wij bellen relevante mensen en stellen de juiste vragen.

  4. Bezoekafspraken maken- wij zorgen dat de agenda’s van uw vertegenwoordigers goed gevuld zijn met veelbelovende afspraken.

  5. Lead nurturing – is de klant nog niet klaar voor een bepaalde aankoop, dan zorgen wij dat hij na een gepaste tijd weer wordt benaderd.

  6. Prospects inschrijven voor evenementen – als u een evenement organiseert dan zorgen wij ervoor dat de juiste mensen op dit evenement aanwezig zullen zijn.

Hoe werken wij?

Iedere campagne begint met een goed overleg met u over uw doelstellingen en wensen. Wij bespreken dan de mogelijkheden en de verwachtingen op basis van onze kennis en de onderliggende gegevens. Samen bespreken we het “plan de campagne” en gaan we de aangewezen agents trainen op uw propositie. Wij geven u periodieke overzichten van de resultaten. Ook bent u van harte welkom om bij ons op kantoor mee te luisteren met onze agents. We kunnen op ieder moment in de campagne de afgesproken aanpak bijstellen en verbeteren.  

Meer Hot Leads?

+31 23 7113200

Onze ervaring in het genereren van leads is groot en we zetten dit graag in om u te helpen. Vul het onderstaande formulier vrijblijvend in, en we nemen contact met u op om onze inzichten op uw situatie met u te bespreken. We maken graag voor u een voorstel op maat.

Naam *
Naam