Accountmanager Binnendienst met doorgroeipotentieel

image024.jpg
 

SalesQ is een internationaal full service salesbedrijf, gespecialiseerd in pre-sales, sales en after sales. Wij bieden onze opdrachtgevers een effectieve telefonische benadering van hun markt met hot leads, nieuwe klanten en/of behoud van klanten als resultaat.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in diverse branches, zoals de ICT-, de media- en (online-)recruitmentbranche. Je kunt denken aan bijvoorbeeld Cisco, KPN, Dropbox, Reed Elsevier en andere grote namen.

Ter versterking van ons eigen salesteam zoeken we een actieve en resultaatgerichte accountmanager binnendienst die onze bestaande accounts en prospects telefonisch benadert en adviseert over onze dienstverlening.                                      

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Kort gezegd heb je 1 taak: namelijk het behalen van je maandtargets. Je krijgt van ons alle tools die je hiervoor nodig hebt zoals een uitgebreid inwerktraject, trainingen, 1 op 1 begeleiding enzovoort.
Westarten met het maken van een salesplan. Daarna ga je vol aan de bak met het benaderen van de door jou uitgekozen prospects (vaak marketing of salesmanagers) binnen je eigen klantenpakket. Deze contacten adviseer je op het gebied van pre-sales, sales en after sales.
Je maakt je eigen voorstellen en alle klanten die je sluit blijven ook van jou. Als het nodig is, bezoek je een klant. Je bent er, samen met je collega’s van operations ook verantwoordelijk voor dat de klant tevreden is en uiteindelijk weer bij jou terugkomt.

Functie-eisen, kennis en vaardigheden:

Wij zijn op zoek naar:
•    Een (pro-) actieve en slimme professional, die gemakkelijk contact maakt
•    Die zijn of haar "eigen winkel wil runnen"
•    Het leuk vindt om te bellen
•    Zichzelf herkent in de volgende woorden: doorzetter, winnaar, hunter, zelf startend
 
Onze arbeidsvoorwaarden
•    Doorgroeimogelijkheden naar een buitendienstfunctie
•    Werken in een leuk team jonge professionals
•    Marktconform salaris en bonusregeling
•    Genoeg uitjes, samen sporten, dineren, borrelen