Wij beheersen sales en zetten onze kennis graag in voor anderen

 

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

SalesQ is een internationaal full service salesbedrijf, gespecialiseerd in pre-sales, sales en after sales. Door inzet van goed-gecheckte en gekwalificeerde klantinformatie, garanderen wij een effectieve telefonische benadering van uw markt met hot leads als resultaat. Uiteraard in combinatie met een gestructureerde verzorging van al uw in- en outbound online contacten.

Wij stellen sales centraal en we bieden hoogwaardig accountmanagement. Onze telemarketingspecialisten helpen uw bedrijf succesvol te zijn. Vanuit ons callcenter in Haarlem leveren wij maatwerk waardoor u zich, zonder zorgen, kunt richten op andere prioriteiten, terwijl uw verkoopkansen optimaal benut worden!

Ik wil meer weten →
 

 

Pre Sales
Wij adviseren & ondersteunen bij het actief en verkoopgericht bewerken van de markt, zorgen voor leads, afspraken en goede klantinformatie

Sales
Wij nemen de totale sales of een deel van de sales uit handen en zorgen voor hot leads door koude en warme acquisitie

After Sales
Met goed relatiemanagement, contact care en klantenservice, zorgen wij voor een optimaal resultaat van uw (pre)sales, hoge klanttevredenheid en identificatie van cross- en upsell mogelijkheden

Kom werken bij SalesQ

Werken bij SalesQ betekent starten bij een snel groeiend bedrijf dat de (pre)sales van organisaties uit handen neemt. Na een uitgebreid inwerktraject ga je aan de slag in een team met leuke collega’s die je graag helpen om beter te worden. Afhankelijk van je werkervaring start je op een pre-sales project om van daaruit door te stromen naar specialistische projecten of een functie als accountmanager.

Lees meer en bekijk onze vacatures →