SalesQ opent vestiging in België

SalesQ breidt uit naar België. Lander Smekens gaat in Antwerpen de tweede buitenlandse vestiging van SalesQ leiden zodat het bedrijf beter de Belgische markt kan bedienen. Deze locatie wordt ook een belangrijke schakel voor alle Franstalige diensten en campagnes. Naast Antwerpen, opereert SalesQ ook vanuit Madrid en Haarlem.

Uitbreiding en internationale ontwikkelingen
"De opportuniteiten zijn er. Het zal neerkomen op hard werk, slimme en strategische keuzes en teamwork", aldus Lander.

Lander heeft zijn sporen verdient in de IT-wereld. Hij heeft meer dan 10 jaar managementervaring in technologiebedrijven en was verantwoordelijk voor de Nederlandse, Belgische, Luxemburgse en Franse markt voor onder andere Cisco, Netgear en Apple.

Groeiplan
Lander's aanstelling maakt deel uit van SalesQ's groeiplan dat begin 2016 werd ingezet. en is een strategische zet die de groei en verdere internationalisering van SalesQ ondersteunt. Naast een sterke focus op bestaande klanten en het leveren van aanvullende diensten, heeft de recente samenvoeging van het DataQ en SalesQ team en een expansie naar Spanje nieuwe dimensies aan het bedrijf gegeven.

De partnership met Lander is op 5 januari 2017 officieel gemaakt. Hij zal zich samen met Algemeen Directeur Charley Beerman en Commercieel Directeur Pepijn Beerman inzetten voor SalesQ.