Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd...

Professionele ontwikkeling bij SalesQ kan nu ook via e-learning

Leuk nieuws! SalesQ is een samenwerking aangegaan met Studytube, een online ontwikkelingsplatform. We vinden het heel belangrijk aandacht te besteden aan de ontwikkeling van onze medewerkers als sales professional. Dat gaan we nu nog beter en leuker doen!

Onder de vlag van onze SalesQ Academy kunnen we dankzij Studytube onze (sales) professionals naast klassikale trainingen en ‘coaching on the job’ ook e-learning aanbieden. Dat is positief, want iedereen leert op een andere manier én als je de leerstof op verschillende manieren aangeboden krijgt, blijft deze beter hangen.

Naast onze SalesQ Academy kunnen we via Studytube ook een breed aanbod aan andere trainingen bieden. Dat kan van alles zijn, zoals bijvoorbeeld trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, marketing en internet & media.