Werken bij salesQ

Leer alle ins & outs van sales!

Wil jij alles, maar dan ook echt álles van sales leren? Of ben je een ervaren salesprofessional en toe aan de volgende stap in je carrière? Werken bij SalesQ is werken in een internationaal bedrijf met ambities. Het streven is niet het groeien in grootte, maar in het leveren van steeds betere kwaliteit. Onze dromen zijn groots. Wil je geld verdienen én werken aan jouw droom? Lees dan vooral verder en solliciteer op jouw baan.

Bij SalesQ voel ik me thuis”

SalesQ is een jong, internationaal bedrijf, gespecialiseerd in pre-sales, sales en after sales. Het gezellige SalesQ-team bestaat uit een mooie mix van jonge en ervaren professionals. Wij werken in een professionele, inspirerende en bovenal huiselijke locatie met karakter: een oude Union Chocoladefabriek in Haarlem.

Met het professionele en gevarieerde klantenportfolio word ik elke dag beter”

Sales saai? Bij ons niet! Door de diversiteit in opdrachtgevers en een groot aantal lopende campagnes is bij ons geen dag hetzelfde. Persoonlijke groei, veiligheid en openheid staan altijd voorop. Omdat we alleen business to business-opdrachtgevers hebben, werk je tijdens kantoortijden. B2B vergt bovendien een professionelere aanpak dan consumentensales en is daarmee ook leerzamer. Zo word je elke dag beter en dankzij de SalesQ Academy en onze samenwerking met studytube.nl krijg je volop training zodat je je talent steeds verder ontwikkelt. Dat werkt twee kanten op: jij krijgt interessante doorgroeimogelijkheden naar accountmanager of teamlead en wij kunnen onze opdrachtgevers hoge kwaliteit bieden.

And last but not least…

Je krijgt bij ons behalve de doorgroeimogelijkheden en trainingen ook een goed salaris en… elke dag regelen we een gratis lunch, elke week een borrel en elk kwartaal een teamuitje! Kom jij ons gezellige team versterken? Wil je weten hoe lekker onze koffie is? Of welke leuke teamuitjes op de agenda staan? Feest jij het volgende succes met ons mee? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct! We zijn namelijk ook erg benieuwd naar jouw ideeën.