Charley Beerman genomineerd voor Haarlemse Ondernemers Prijs

SalesQ is trots om te zien dat Charley Beerman (Directeur/Eigenaar SalesQ) ook bij anderen is opgevallen door zijn ondernemerschap.

Vorige week werd hij samen met vijf anderen genomineerd voor de Haarlemse Ondernemers Prijs 2018 en die nominatie is een mooie erkenning voor de rol die hij vervult binnen en buiten SalesQ.

De pitch

Om voor de prijs in aanmerking te komen zullen de zes genomineerden op 6 maart (toevallig de 46ste verjaardag van Charley) pitchen tijdens een pitchbijeenkomst. Zij moeten dan de jury zien te overtuigen van hun ondernemerskwaliteiten. Uit de pitchers worden dan nog eens drie personen gekozen en op 9 april wordt dan eindelijk de winnaar bekendgemaakt. Er moet dus nog heel wat worden voorbereid.

Klinkende namen

Charley bevindt zich tussen de genomineerden in goed gezelschap, want ook Marcel Belt (The Green Soap Company), David Jonkers (Bright River), Dennis Schuivens (Mergent), Mireille van der Sprong (Bellamy Gallery / Sprong) en Henri Stoelman (Stoelman Papierrecycling) haalden de shortlist.

Zij haalden allen de pitchronde omdat zij voldoen aan de eisen van de jury: de ondernemer moet een voorbeeld zijn voor andere ondernemers, een topper zijn in zijn branche en natuurlijk een visitekaartje zijn voor Haarlem.

Op naar de winst

Charley maakt met zijn ondernemerschap en bereidheid om anderen te helpen en waar nodig te begeleiden absoluut kans op de prijs. Maar ook de andere ondernemers wensen wij veel succes in de volgende ronde.