SalesQ slaagt met vlag en wimpel voor de jaarlijkse ISO audit

In 2017 certificeerde SalesQ zich met veel trots voor ISO 9001 en 27001. Nu, een jaar later, heeft de jaarlijkse audit plaatsgevonden en blijkt dat alle processen en procedures nog steeds goed op orde zijn, iets waar we uiteraard erg trots op zijn.

In samenwerking met Stefan van Nifterick van Molenaar & Plasman hebben we gedurende de afgelopen 12 maanden alle processen aangescherpt en bijgehouden. Deze werkwijze zorgt er voor dat we continu beter worden en onze klanten optimaal kunnen ondersteunen.

Met name het ISO27001 certificaat voor Informatiebeveiliging waarborgt SalesQ als een partij die altijd in lijn met de (nieuwe AVG) wetgeving handelt. “We merken dat klanten dit waarderen en vaak met veel vertrouwen de samenwerking met ons aangaan en continueren,” aldus Algemeen Directeur Charley Beerman.