Ons team


Onze mensen maken het verschil. Het SalesQ team bestaat uit een mooie mix van jonge en ervaren professionals. Wij benaderen uw doelstellingen als een topsporter en gaan na een gedegen voorbereiding vol overgave over tot actie. Wij trainen voortdurend voor betere prestaties en vieren onze successen.


 
 

Visie en Missie

 
 
 
 

Kernwaarden

Wij werken als Olympische atleten en dat doen we aan de hand van onderstaande kernwaarden. We communiceren dat breeduit en continu als reminder voor onszelf en onze klanten van wat we nastreven.

overons_presteren.jpg

Presteren

Wij doen meer dan we beloven

overons_integer.jpg

Integer

Wij zijn transparant, eerlijk en direct

overons_kwaliteit.jpg

Kwaliteit

Wij leveren eerst kwaliteit, dan kwantiteit

overons_specialist.jpg

Specialist

Wij kennen de markt

overons_professioneel.jpg

Professioneel

Wij werken hard en op hoog niveau

ISO certificeringen

In September 2017 heeft SalesQ officieel de certificaten in ontvangst genomen voor de ISO certificering 27001 (Informatiebeveiliging) en ISO certificering 9001 (Kwaliteitsmanagement). Vooral in het licht van de aangescherpte privacywetgeving (GDPR) zijn deze ISO certificeringen van groot belang. De audit voor deze normen wordt elk jaar herhaald.

SalesQ heeft samen met Molenaar en Plasman Solutions, specialist in implementatie en risicomanagement, hard gewerkt om de certificeringen binnen te halen en DNV GL fungeert als auditer.


ISO27001_DNV-GL_RGB.JPG

ISO 27001 is de enige internationale norm voor informatiebeveiliging. Informatie is voor veel bedrijven een waardevol bezit. Klanten die hun informatie bij ons onderbrengen verwachten dat deze bij ons veilig is. Deze certificeringen bevestigen dat ze in ons een betrouwbare en solide partner vinden.


ISO.9001_DNV-GL_RGB.JPG

ISO 9001 wordt gebruikt voor het opzetten en inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem. Het geeft klanten de zekerheid dat SalesQ voldoet aan de wet- en regelgeving, en internationale eisen van kwaliteitsmanagement optimaal heeft geïmplementeerd in haar beleid en processen en werkt continu aan verbeteringen.


Meteen in contact komen met SalesQ? Dat kan!

+31 23 7113200