Onze mensen ademen sales

SalesQ stelt sales centraal en is uniek in het leveren van hoogwaardig accountmanagement. Dit doen wij door het bieden van maatwerk waardoor u zich, zonder zorgen, kunt richten op andere prioriteiten, terwijl uw verkoopkansen optimaal benut worden!

SalesQ benadert sales als topsport en we helpen onze opdrachtgevers graag aan het optimale resultaat. Samen met u werken we aan het ontwikkelen en laten groeien van uw business, door middel van telefonische acquisitie, telemarketing en leadgeneratie. Dat gebeurt vanuit een helder plan, kort en krachtig en met meetbare doelstellingen.

Wij bereiken naast de Nederlandse en Engelstalige markt ook vanuit onze kantoren in Antwerpen en Madrid, de Frans-, Spaans- en Portugeessprekende markt.

 
 
overons_presteren.jpg

Presteren

Wij doen meer dan we beloven

overons_integer.jpg

Integer

Wij zijn transparant, eerlijk en direct

overons_kwaliteit.jpg

Kwaliteit

Wij leveren eerst kwaliteit, dan kwantiteit

overons_specialist.jpg

Specialist

Wij kennen de markt

overons_professioneel.jpg

Professioneel

Wij werken hard en op hoog niveau


 

Ons team

Onze mensen maken het verschil. Ons team is een mooie mix van jonge en ervaren professionals. We benaderen uw doelstellingen als topsport. We gaan vol overgave over tot actie om uw doelstellingen te realiseren, we trainen voortdurend voor betere prestaties en we vieren onze successen.