TMG

tmg.png
 

Aan het werk...

SalesQ verkoopt al geruime tijd de advertenties voor de Vacaturekrant. Wij bellen naar geselecteerde HR-managers voor met name MBO-vacatures. Wij selecteren de HR-managers in regio's van Nederland waar de Vacaturekrant bovengemiddeld resultaat boekt. Op deze manier hebben de advertenties die we verkopen een beter dan gemiddelde opbrengst. Bovendien profiteert de Vacaturekrant van een samenwerking met Indeed.

Wij kunnen snel schakelen met onze opdrachtgevers om zo buitengewone kansen te benutten. TMG had een opvallend onderzoek, waarin bleek dat er juist meer gesolliciteerd wordt in de zomermaanden. Wij zijn met het resultaat van dit onderzoek succesvol de markt op gegaan met een zomeractie.

En we bewegen mee...

Sinds kort zijn we voor TMG ook aan de slag gegaan om de advertentieruimte in Autovisie te verkopen. Zowel voor het magazine in print, als voor de online nieuwsbrief, vullen wij de advertenties en zorgen we voor branded content.

Wij bellen hiervoor ruim 17,000 keer naar geselecteerde merken en aanbieders voor wie de doelgroep van 'mannelijke welgestelden liefhebbers' interessant is.