WoltersKluwer

WoltersKluwer.jpg
 

Advertentieruimte helemaal uitverkocht!

Sinds juli 2015 is SalesQ verantwoordelijk voor de presentatie van Mr., het vakblad voor juristen voormalig eigendom van Wolters Kluwer. Dit blad bereikt elke jurist in Nederland bereikt en heeft een zeer sterke marktpositie.

Na een turbulente periode bij het magazine is er begin 2015 gekozen voor een nieuw beleid en SalesQ is verantwoordelijk om dit te laten slagen. Dit was vooral in het begin zeer lastig omdat adverteerders een bepaalde werkwijze gewend waren geraakt.

Echter door hard werk, een volhardende aanpak en een hoop geduld zagen we bij elke nieuwe Mr. een stijgende lijn. Uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat de 2016 september editie van Mr. de dikste uitgave is in het tienjarige bestaan van het blad. Alle advertentieruimte in het blad was uitverkocht!

SalesQ bezoekt ook de adverteerders om met hen mee te denken over hun arbeidsmarktcommunicatie.

Sprechen Sie Deutsch?

Naast de bladen Mr. en het Nederlandse Juristenblad, zijn wij ook actief voor Kluwer IP law. In deze campagne bellen we voornamelijk Duitse advocatenkantoren om hen te overtuigen om over te stappen op de online-versie van de uitgebreide IP recht volumes. De gemiddelde orderwaarde van deze verkopen was in de duizenden euro’s.