SalesQ is op zoek naar nieuw talent

Op zoek naar een leuke nieuwe baan? Toe aan een nieuwe uitdaging? Net afgestudeerd? Of gewoon zin in een bijbaan? Dat komt goed uit. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe talenten die ons team komen versterken. Of je nou op zoek bent naar een parttime- of fulltimebaan; bij ons vind je het allemaal.

Zie je ‘jouw’ vacature er niet tussen staan, maar ben je er van overtuigd dat jij iets kunt toevoegen aan onze organisatie? Of denk je dat SalesQ in de toekomst jouw plek zou kunnen zijn en vind je het leuk om met ons in contact te komen? We staan altijd open voor nieuw talent. Stuur dan een open sollicitatie naar werken@salesq.nl

Vacatures

Junior Accountmanager Binnendienst

Haarlem
24-40 uur p/w
Zicht op een contract voor onbepaalde tijd

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Sales? Wil je werken in een klein, informeel, divers en gezellig team? Ga dan aan de slag als Junior Account Manager Binnendienst bij SalesQ!

Commercieel medewerker binnendienst

Haarlem
24-40 uur p/w
Zicht op een contract voor onbepaalde tijd

Vind jij verkopen het allerleukste wat er is? Heb je ervaring aan de telefoon en wil je graag nog beter worden in het salesvak? Werken in een klein, divers en heel gezellig team? Dan heeft SalesQ een mooie kans voor jou!

Callcenter medewerker B2B

Haarlem
24-40 uur p/w
Zicht op een contract voor onbepaalde tijd

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Sales? Wil je werken in een klein, divers en heel gezellig team? Ga dan aan de slag als Callcenter Medewerker B2B bij SalesQ!