PRE-SALES DIENSTEN

Wij adviseren en ondersteunen bij het actief en verkoopgericht in kaart brengen en bewerken van de markt, zorgen voor leads, afspraken en goede klantinformatie.

 

Klantenbestanden

 SalesQ heeft een database waaraan de laatste 10 jaar met man en macht gewerkt is om deze elke dag beter te maken en up to date te houden. Hiervoor gebruiken we niet alleen mensen met de juiste kennis en skills maar ook de modernste software applicaties. Veel van uw vragen kunnen we direct invullen en als het nodig is leggen we specifiek voor u een database aan gebaseerd op diverse bronnen. Wij zijn ISO gecertificeerd (9001 en 27001) wat een veilige manier van werken garandeert.


Leadgeneratie

Leadgeneratie betreft alle activiteiten die gericht zijn op het in contact komen met potentiële klanten. Wij identificeren de contacten die voor uw product in aanmerking komen, zoeken daar indien nodig de juiste contactgegevens bij en benaderen deze personen telefonisch. Iedere campagne begint met een goed overleg met u over uw doelstellingen en wensen. Wij bespreken dan de mogelijkheden en de verwachtingen op basis van onze kennis en de onderliggende gegevens. Samen bespreken we het "plan de campagne" en gaan we de aangewezen agents trainen op uw propositie.


Direct contact met SalesQ

+31 23 7113200

Name *
Name
image024.jpg