hoe-werkt-het.png
 
 

SalesQ is een verkooporganisatie die het hele jaar door bedrijven ondersteunt in hun groei door presales, sales en aftersales services. Hoe gaat uw bedrijf om met leadgeneration? Wij horen het graag! Laat via onderstaande link jouw gegevens achter en wie weet sta jij deze zomer met SalesQ op Tomorrowland. 

 
visual-2.png

Wie zijn wij?

SalesQ is een internationaal full service salesbedrijf, gespecialiseerd in pre-sales, sales en after sales. Wij bieden onze opdrachtgevers een effectieve telefonische benadering van hun markt met hot leads, nieuwe klanten en/of behoud van klanten als resultaat.

SalesQ ondersteunt organisaties bij het uitoefenen van business-to-business sales. Wij nemen óf de totale sales óf een deel van de sales uit handen.   

Wilt u ook groeien? Meer hot leads en betere sales?

Meer informatie op onze website

Wat doen wij?

Pre Sales
Wij adviseren en ondersteunen bij het actief en verkoopgericht in kaart brengen en bewerken van de markt, zorgen voor leads, afspraken en goede klantinformatie.

Sales
Wij nemen de totale sales of een deel daarvan uit handen en brengen u rendabele klanten.

After Sales
Met goed relatiemanagement, contact care en klantenservice, zorgen wij voor een optimale klantbeleving, verhogen wij de klanttevredenheid en identificeren wij cross- en upsell mogelijkheden voor onze opdrachtgevers.


footer.jpg

Voorwaarden: 1. De wedstrijd wordt georganiseerd door SalesQ Belgium, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2610 Wilrijk, Laarstraat 16, hierna SalesQ genoemd. 2. SalesQ behoudt zich het recht voor de wedstrijd of een deel ervan te wijzigen, uit te stellen, in te korten of in te trekken indien de omstandigheden dit vereisen en in overeenstemming met onze bedrijfsdoelstellingen. SalesQ kan daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Druk-, spel-, zet- of andere fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook vanwege SalesQ. 3. Over het wedstrijdreglement, de organisatie en/of de uitslag van de wedstrijd wordt géén correspondentie gevoerd (briefwisseling, mails en/of telefoongesprekken). Alle bijkomende mededelingen en/of publicaties in verband met de wedstrijd gelden als punt van reglement. Alle beslissingen vanwege SalesQ zijn zonder verhaal. 4. De wedstrijd staat open voor alle personen die personeelslid zijn van een onderneming met maatschappelijke zetel op het Belgisch grondgebied. 5. De wedstrijd loopt van 25/05/2018 tot en met  12/07/2018