Onze sales activiteiten bestaan uit:

  1. Koude en warme acquisitie - wij kunnen nieuwe prospects benaderen in een aangewezen markt, of we kunnen contacten benaderen die al een interesse in uw product hebben getoond. Het doel is altijd om deals te sluiten voor u.

  2. Wij kunnen fungeren als inside sales ondersteuning voor uw buitendienst sales. Dit kan inhouden dat we de DMU’s bij (potentiële) klanten in kaart brengen, afspraken maken voor de buitendienst, offertes uitbrengen, deals sluiten en relaties onderhouden.

Wij geven u periodieke overzichten van de resultaten. Ook bent u van harte welkom om bij ons op kantoor mee te luisteren met onze agents. We kunnen op ieder moment in de campagne de afgesproken aanpak bijstellen en verbeteren.

Onderstaand een aantal bedrijven waar we al lange tijd mee samenwerken:

Sales Uitbesteden?

+31 23 7113200

Waarom SalesQ? - Contact Center Management Services

Wij benaderen klantcontact en service als topsport. Onze mensen zijn onze kracht: we investeren in goede opleidingen en zorgen dat ze de lat steeds hoger leggen voor u. We werken internationaal en zijn ISO gecertificeerd, zodat privacy en kwaliteit goed gewaarborgd is en in lijn is met alle nieuwe wetgeving.

Onze ervaring met klantcontact is groot en we zetten dit graag in om u te helpen. 

Contact Center Services: Wat doen we dan precies voor u?

Telefoon, chat, video, mail, whatsapp, social, inbound, outbound.... Er zijn vele manieren om contact te hebben met uw klanten. Bent u altijd bereikbaar? Of beter gezegd, bent u altijd bereikbaar voor uw klant op de manier waarop uw klant dat wil? SalesQ helpt u daar graag mee want met een goede klantenservice haalt u het beste uit uw klanten naar boven.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier om hierover eens te brainstormen.

Contact Center Services

+31 23 7113200

 

Neem vrijblijvend contact met ons op:
LET OP! Wij nemen geen no-cure no-pay opdrachten aan of initiatieven die gericht zijn op consumenten. Het minimale benodigde budget per maand is circa € 1.000,-

Naam *
Naam
Zijn uw klanten bedrijven of particulieren? *
Hoeveel potentiële klanten zijn er in Nederland voor uw dienst of product? *
Hoeveel levert een nieuwe klant gemiddeld op in het eerste jaar? *
Hoe bent u bij ons gekomen? *
Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? *
Door hier toestemming te geven houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van marketing & sales.