Onze passie voor B2B

SalesQ is een full-service B2B sales agency gevestigd in Haarlem. Acquisitie of sales uitbesteden? Wij doen waar we goed in zijn: sales, acquisitie, leadgeneratie, accountmanagement en contact care, in de breedste zin van het woord. Wij nemen voor bedrijven een deel of het gehele verkooptraject uit handen. Van pre-sales en sales, naar after sales. Wij bellen, zijn goed in telemarketing en boeken resultaat in warme en koude acquisitie.

Ons professionele team (minimaal HBO werk- en denkniveau) verplaatst zich razendsnel in uw bedrijf en product. Ze bellen zonder vast script en nemen eigen verantwoordelijkheid voor hun accounts. SalesQ opereert internationaal en belt met native speakers in Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Portugees. Wilt u leadgeneratie, sales of contactcare uitbesteden? Dan bent u bij het juiste team terecht gekomen.

Ontmoet ons team

Onze mensen maken het verschil. Het SalesQ team bestaat uit een mooie mix van jonge en ervaren professionals. Wij benaderen uw doelstellingen als een topsporter en gaan na een gedegen voorbereiding vol overgave over tot actie. Wij trainen voortdurend voor betere prestaties en vieren onze successen.

Anouk
Vrouw
Audrey

Wil je bij ons team horen?

Stuur ons een mail met jouw motivatie en wij nodigen je uit voor een gesprek!

Bianca
Christel
Dinah
Edu
Edu
Eric
Jeffrey
Kevin
Kevin
Leco
Lisa
Mark
Maureen
Michael
Patrick/ Henk
Patrick
Patrick
Pepijn
Pepijn
Pia
Renske
Ruzgar
Sabina
Sandra
Sandra
Sanne
Sanne
Stefan
Susanne
Susanne
De SalesQ Methode Website Afbeelding.png

De SalesQ Methode

Bij SalesQ staat kwaliteit voorop en binnen al onze projecten geldt kwaliteit ook voor al onze agents. Daar waar succes bij onze agents kan worden gemeten door bijvoorbeeld alleen nummers (aantal bellen per uur, aantal succesvolle leads en nog veel meer), meten wij succes ook in groei en ontwikkeling. En dit waar de SalesQ Methode bij komt kijken.

De SalesQ Methode is deels geïnspireerd door Nik Wallenda, die als King of the High Ropes letterlijk zijn balans moet houden om zijn doel te bereiken. Bij de SalesQ methode vinden wij balans ontzettend belangrijk en deze hebben wij verdeeld in vier onderdelen:

  • Kennis & Kunde
  • Lef
  • Authenticiteit
  • Passie

Wij vinden dat onze agents de juiste balans in deze onderdelen moet vinden, want een agent kan enorm veel kennis en kunde hebben, maar zodra passie ontbreekt gaat dat ten koste van de contact momenten met de klant.

Door onze agents op deze vier onderdelen continu te blijven ontwikkelen, zal dit bijdragen aan hun professionele en persoonlijke groei. En groei is waar SalesQ voor staat!

Onze visie

SalesQ inspireert met trots mensen en bedrijven om zich blijvend te verbeteren want wij geloven dat om vooruitgang te boeken mensen en bedrijven bereid moeten zijn om moeilijke uitdagingen aan te gaan.​

Onze missie

Het is onze missie om talloze bedrijven in binnen en buitenland te helpen om competitief te zijn en te groeien waarbij wij de sterren van morgen opleiden.​

Onze kernwaarden

Presteren

Wij doen meer dan wij beloven

Kwaliteit

Eerst kwaliteit, dan kwantiteit

Integriteit

Transparant, eerlijk en direct

Onze werkwijze

  • 1 Kennismakingsgesprek
  • 2 Intake
  • 3 Campagne bouwen
  • 4 Kick-off training
  • 5 Uitvoering
  • 6 Eindevaluatie
1 Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Wanneer u overweegt om SalesQ als full-service sales agency in te schakelen en u heeft nog vragen, plan dan een kennismakingsgesprek in. Tijdens het kennismakingsgesprek staat onze Commercieel Manager u graag te woord om u verder te informeren over de diensten en oplossingen die wij u kunnen bieden en om al uw vragen te beantwoorden.

Plan een kennismakingsgesprek in

2 Intake

Intake

De intake is de officiële start van de campagne, hierin worden alle belangrijke onderwerpen besproken om de campagne tot een succes te brengen. Denk dan aan de propositie, doelgroepen, doelstellingen en andere praktische zaken.

3 Campagne bouwen

Campagne bouwen

Na de intake heeft SalesQ ongeveer 10 werkdagen nodig om de campagne klaar te zetten. We stellen de bouwsoftware in, verzamelen en verrijken eventuele data, agents selecteren, het schrijven van de pitch en meer.

4 Kick-off training

Kick-off training

Vervolgens is de kick-off training. Dit is het moment dat de klant en de agents elkaar voor het eerst ontmoeten, en nog belangrijker, de klant een training geeft aan onze agents. Direct na de kick-off start SalesQ met het benaderen van de eerste prospects! U kunt meeluisteren met onze agents en feedback geven, waarop het proces kan worden aangepast en bijgesteld.

5 Uitvoering

Uitvoering

Tijdens de campagne mag u van ons transparante communicatie verwachten en ontvangt u (twee)wekelijks een uitgebreide rapportage. Daarnaast staat u in nauw contact met de Projectmanager en bespreken we de resultaten. Op basis daarvan stellen we de doelstellingen en manier van handelen bij.

6 Eindevaluatie

Eindevaluatie

Na afloop van de campagne volgt er een uitgebreide evaluatie met betrekking tot de campagne wat hopelijk weer leidt tot een mooi vervolg!