Sales training door SalesQ

Werkt u met een onervaren sales team? Met een sales training van SalesQ helpen we bij het verbeteren van kennis en het opdoen van nieuwe inzichten wanneer we het over sales hebben. Uw salesafdeling zal leren om zich in te leven in de klant om zo betere resultaten te behalen. Ook focussen we op commerciële vaardigheden en het optimaliseren van de eigen verkoopstijl. Tot slot willen we uw beginnend sales team ook leren verkoopkansen te herkennen en deze juist te benutten.

Onze aanpak

Bij SalesQ geloven we dat effectieve verkoop niet alleen gaat over het verkopen van producten, maar ook over het creëren van waardevolle en oprechte relaties met prospects en klanten.  Onze trainingsprogramma's zijn daarom gericht op het verbeteren van communicatieve vaardigheden, het ontwikkelen van vertrouwen en het aanleren van technieken die nodig zijn voor het sluiten van effectieve deals.

Kies voor SalesQ salestrainingen!

Uiteraard zijn er veel verschillende aanbieders wanneer het gaat om sales trainingen. Wij vertellen u graag waarom juist SalesQ de beste match is voor uw sales team

  • Ervaring: Wij hebben jarenlange ervaring in het trainen van sales professionals. Onze trainers hebben zelf ook jarenlange ervaring in sales en weten precies wat er nodig is om een topverkoper te worden.
  • Aangepaste trainingen: Onze trainingen zijn op maat gemaakt voor uw specifieke sales behoeften en targets. Hoe onervaren uw salesteam ook is, wij hebben een programma waarmee we uw team up-to-date brengen wanneer het gaat om kennis en vaardigheden.
  • Praktische aanpak: Onze trainingen zijn praktijkgericht en gericht op resultaat. Uw team zal niet alleen theoretische kennis opdoen, maar ook direct toepasbare vaardigheden leren.

Neem contact op voor meer informatie!

Bent u klaar om te investeren in de verkoopvaardigheden van u en uw beginnend verkoopteam? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek wat SalesQ voor jou kan betekenen. Laat ons samen werken aan het verbeteren van jouw verkoopresultaten!

Stel uw vraag en wij zullen u hier zo spoedig mogelijk over contacteren. 
Bekijk onze privacy statement