Category
Interessante inzichten over Customer Experience.png
  |  
B2B Customer development

Interessante inzichten over Customer Experience: waar staan B2B organisaties en waar willen ze naartoe?

Welke rol speelt Customer Experience (CX) binnen verschillende afdelingen van een business to business organisatie en hoe wordt CX meegenomen in de strategie? Welke ontwikkelingen zijn relevant en waar dient aan gewerkt te worden om de klantbeleving te optimaliseren? Om deze vragen te beantwoorden, ondervroeg SalesQ, aan de hand van negen stellingen, verschillende B2B-organisaties over het belang van CX binnen hun organisatie. In deze blog lichten we de resultaten toe.

Met deze tips hoeft u cold calling nooit meer te vrezen.png
  |  
Leadgeneratie

Met deze tips hoeft u cold calling nooit meer te vrezen

Cold calling is niet gemakkelijk en zeker niet iets wat u 'even' gaat doen: het vergt voorbereiding en strategie. Krijgt u te vaak die twee woorden 'geen interesse' te horen? Vindt u het spannend mensen te bellen die u niet kent? Wilt u nieuwe business, maar weet u niet zo goed hoe u dat moet aanpakken? Met deze tips haalt u meer omzet uit uw telefoongesprekken.

  |  
Leadgeneratie

B2B Leads

Als bedrijf wil je groeien maar leadgeneratie is een tijdrovende klus. Kom erachter of B2B leads voor jou waardevol zijn.

  |  
Leadgeneratie

Nieuwe partners Amsterdam Pirates

Op donderdag 8 juli was de succesvolle kick-off van de Amsterdam Pirates Business Club. Na een introductie van de voorzitter van de Business Club (Pepijn Beerman) en Koen Gijsbers (voorzitter van Amsterdam Pirates) en toelichting op het doel, de opzet en de geplande activiteiten van de Business Club was er gelegenheid twee nieuwe partners te verwelkomen.

Business Cases SalesQ x Care by Volvo
  |  
Sales

Care by Volvo: Vliegende start verkoop auto-abonnementen dankzij SalesQ

Een auto koop je niet meer, je neemt er een abonnement op. Omdat het auto-abonnement een vrij nieuw fenomeen is, hebben potentiële klanten er nog veel vragen over. Volvo riep de hulp in van SalesQ om iedereen te woord te staan. De introductie van de dienst kende daardoor een vliegende start.

  |  
Sales

Project manager keert terug bij SalesQ om met anderen te winnen

De leukste baan van Haarlem komt vrij! Toen SalesQ dat bekend maakte, hoefde Kevin Siecker (30) niet lang na te denken.

  |  
Leadgeneratie

Een dag in het leven van Femke de Jong

Ze werkt al zeven jaar met veel plezier bij SalesQ. Geen dag is hetzelfde, vertelt Femke de Jong (49) enthousiast. Ook niet nu ze door de corona-uitbraak noodgedwongen thuiswerkt.

  |  
Leadgeneratie

Zeven psychologische tips voor een beter gespreksresultaat

Een mens hoort zo’n honderdduizend woorden per dag. Zie dan maar eens de aandacht te trekken met een boodschap die blijft hangen.

  |  
Leadgeneratie

I dont need easy, I need possible

Bethany Hamilton was 13 toen ze met wat vriendinnen in de ochtend van 31 oktober 2003 erop uittrok om te gaan golfsurfen.