SalesQ zoekt nieuw talent

Op zoek naar een leuke nieuwe baan? Heb je een nieuwe uitdaging nodig? Net afgestudeerd? Of gewoon zin in een bijbaantje? Dat is handig. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te komen versterken. Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime baan; bij ons vind je het allemaal.

Zie je 'jouw' vacature er niet bij staan, maar ben je ervan overtuigd dat je iets kunt toevoegen aan onze organisatie? Of denk je dat SalesQ in de toekomst jouw plek kan zijn en wil je graag met ons in contact komen? We staan ​​altijd open voor nieuw talent. Stuur dan een open sollicitatie naar werken@salesq.nl

Vacatures

Office Management en Human Resources Stagiaire

Haarlem
24-40 uur p/w

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische stage op het gebied van Office Management en Human Resources waar geen dag hetzelfde is? Werk jij graag samen in een klein team? Vind jij het leuk om allerlei vragen te beantwoorden van medewerkers en schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden? Top! Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Junior Account Manager

Haarlem
32-40 uur p/w

De leukste baan van Haarlem komt vrij! Word jij onze nieuwe Junior Account Manager?                                                              

Solliciteer dan nu!

Project Manager

Haarlem
32-40 uur p/w
Zicht op een contract voor onbepaalde tijd

De leukste baan van Haarlem komt vrij! Tenminste als jij het allerliefst klanten én medewerkers blij maakt. Want dat is het doel van de functie van Project Manager bij SalesQ. Een functie waarin je écht impact kan maken want je wordt de verbindende schakel tussen de klanten en de interne organisatie.

Callcenter Medewerker / Sales Agent

Haarlem
16-40 uur p/w
Zicht op een contract voor onbepaalde tijd

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Sales? Wil je werken in een klein, divers en heel gezellig team? Ga dan aan de slag als Callcenter Medewerker / Sales Agent bij SalesQ! Wil je dit graag fulltime doen of ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan? Dan ben je bij SalesQ aan het juiste adres!