Waarom SalesQ? - Telefonische Sales

Onze mensen ademen Sales. Daar gaat hun hart sneller van kloppen. Successen worden ook echt als een overwinning gevierd en zien winnen doet winnen! Net als in de sportwereld werken onze mensen als een team met elkaar. Ieder met z’n eigen specialiteit, samen onverslaanbaar. Op de algemene en nodige kwaliteiten trainen we hard. Zo weet ons team steeds weer de lat hoger te leggen. Wij werken internationaal en zijn ISO gecertificeerd, zodat privacy en kwaliteit goed gewaarborgd is en in lijn is met alle nieuwe wetgeving.

Telemarketing en telefonische sales stroomt door onze aderen en we zetten dit graag in om u te helpen. We kunnen u een tijdelijke of permanent sales-team verschaffen en alles uit handen nemen. Of we kunnen u helpen op die gebieden waar u minder tijd of expertise voor heeft. Vul het onderstaande formulier vrijblijvend in, en we nemen contact met u op om onze inzichten op uw situatie met u te bespreken. We maken graag voor u een voorstel op maat.

Onze sales activiteiten bestaan uit:

  1. Koude en warme acquisitie - wij kunnen nieuwe prospects benaderen in een aangewezen markt, of we kunnen contacten benaderen die al een interesse in uw product hebben getoond. Het doel is altijd om deals te sluiten voor u.

  2. Wij kunnen fungeren als inside sales ondersteuning voor uw buitendienst sales. Dit kan inhouden dat we de DMU’s bij (potentiële) klanten in kaart brengen, afspraken maken voor de buitendienst, offertes uitbrengen, deals sluiten en relaties onderhouden.

Wij geven u periodieke overzichten van de resultaten. Ook bent u van harte welkom om bij ons op kantoor mee te luisteren met onze agents. We kunnen op ieder moment in de campagne de afgesproken aanpak bijstellen en verbeteren.

Sales Uitbesteden?

+31 23 7113200