Business to business leadgeneratie

Business to business (B2B) leadgeneratie is belangrijk om groei van een onderneming te kunnen realiseren. En dat is niet de enige reden:

Waarom B2B leadgeneratie?

Zoals gezegd, met een goede leadgeneratie groeit het bedrijf. Leads, worden klanten en dat zorgt voor een hogere omzet. Met een goede gedachte en een goede aanpak worden de verkregen leads veel waard, want de leads zijn erg relevant. Dit gebeurt door in te spelen op interesses, behoeftes en de juiste vragen te stellen. De beschreven handelingen verraden het al een beetje, dit is een klus dat veel tijd kost.

Glansrijk geslaagd ISO certificering 27001 en 9001.png

Waarom B2B Leadgeneratie uitbesteden?

Het verkrijgen van de juiste business to business leadgeneratie is dus belangrijk, maar is het iets om zelf op te pakken of uit te besteden? Mogelijk dat verschillende mensen andere antwoorden geven, maar bij SalesQ hebben we jaren ervaring en weten het antwoord op die vraag. Opvallend is dat er klanten tussen zitten die eerst zelf B2B leadgeneratie hebben toegepast, maar alsnog naar SalesQ keren. Dat heeft verschillende redenen:

- Tijdrovend
Het verkrijgen van leads is niet iets wat van de een op de andere dag gebeurt. Dit kost tijd en moet goed gedaan worden

- De beste leads
Voor een campagne start komt SalesQ met de klant samen. Dit heeft als doel om te kijken wie de doelgroep is en hoe die doelgroep het beste bereikt kan worden. Middels een geschikt script in combinatie met de jarenlange ervaring is de kans op slechte leads klein.

- Geen gezeur
Naast het tijdrovende deel, kan het voorkomen dat potentiele leads alsnog afhaken. Door het uit te besteden wordt ervoor gezorgd dat een twijfelaar alsnog over de streep wordt gehaald.

- Rapportage
Naast tussentijdse afspraken om de resultaten te bespreken worden er ook rapportages gedeeld. Hier staat in welke successen er zijn geboekt en welke verwachtingen voor toekomstige campagnes er zijn.

Neem vrijblijvend contact op

B2B online leadgeneratie

Wat is B2B online leadgeneratie

‘Gewone’ B2B leadgeneratie en online leadgeneratie verschillen niet zoveel van elkaar. Bij gewone leadgeneratie worden partijen die potentieel lead kunnen worden verkregen middels verrijkte databases en pro-actieve benadering van de markt. Bij B2B online leadgeneratie worden de potentiele partijen aangeleverd met online verkregen gegevens. Denk hierbij aan formulieren die ingevuld zijn op de website of speciale Facebook/LinkedIn advertentie die erop gericht zijn om interessante bedrijven te kunnen bereiken.

Wat doet SalesQ om de beste B2B leads te verkrijgen?

Door de jarenlange ervaring van de acquisitie specialisten kan SalesQ garanderen dat er kwalitatief goede business to business leads worden gegenereerd. Dit gebeurt door middel van een pro-actieve benadering van de markt, nog steeds een van de meest effectieve manieren van leadgeneratie voor B2B om potentiële leads te benaderen. Met telemarketing kunnen onze specialisten het volgende voor uw bedrijf betekenen:

• Het inplannen van een BANT gekwalificeerde afspraak
• Het uitnodigen van een potentiële lead voor een bel afspraak of online webinar
• Het uitnodigen voor een evenement
• Het doorlopen van een vragenlijst
• Het genereren van warme B2B leads

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar wat SalesQ voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van leadgeneratie voor B2B? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Vul dan het formulier in op onze contactpagina en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Bekijk onze privacy statement

Waarom u voor SalesQ moet kiezen?

SalesQ is een betrouwbaar partner door jarenlange ervaring. We zetten altijd een stap extra: Dat blijkt ook uit onze registratie. Door ons professionele team en enthousiaste medewerkers verzorgen wij meer kwalitatieve B2B leads voor uw bedrijf. SalesQ is uw partner omdat:

• Wij ieder project benaderen als een topsporter.
• Wij veel ervaring hebben met complexe proposities gericht op high end beslissers.
• Onze mensen onze kracht zijn: We investeren in goede opleidingen en zorgen dat ze de lat steeds hoger leggen voor u.
• We ISO gecertificeerd zijn, zodat privacy en kwaliteit goed gewaarborgd zijn en in lijn is met alle nieuwe wetgeving.
• Nationaal en Internationaal jarenlange ervaring hebben

Direct een afspraak inplannen?