B2B Leads genereren

Zoals al genoemd is het van belang om een goed doordachte strategie te bedenken om B2B leads te genereren. U wilt natuurlijk dat de leads zo relevant mogelijk zijn. Hier wordt voor gezorgd door in te spelen op interesses, behoeftes en door de juiste vragen te stellen. Wanneer de binnenkomende leads hierop aansluiten zullen deze voor veel waarde zorgen.

Waarom uitbesteden van B2B leads genereren?

Wellicht werd al duidelijk dat het bedenken van een toepasselijke strategie voor B2B leads genereren en daarnaast ook nog de uitvoering, een proces is dat erg tijdrovend kan zijn. Bij SalesQ is er al jarenlange ervaring in het binnenhalen van kwalitatieve leads. Wat bij ons opvalt is dat klanten eerst zelf leadgeneratie op willen pakken en daarna alsnog tot ons keren. Dat komt vaak door de volgende redenen:

 • Tijd
  Het kost veel tijd om een sterke strategie te bedenken en uit te voeren om vervolgens nog eens genoeg kwalitatieve leads binnen te halen.
 • Kwaliteit van leads
  Wanneer leadgeneratie door klanten zelf worden uitgevoerd en er leads binnenkomen die afhaken is de moeite die in het proces wordt gestoken, vrijwel voor niets geweest. Bij SalesQ zorgen wij dat we samen met de klant de juiste doelgroep op een rij hebben staan en middels een geschikt script zorgen dat we de meest geschikte leads voor u op een rij zetten.
 • Kennis en kunde
  Door gebruik te maken van onze ervaring en een geschikt belscript zorgen wij dat eventuele afhakers toch over de streep getrokken worden. Dit zorgt ervoor dat u niet meer alle moeite in een campagne hoeft te steken waarna wellicht alsnog afhakende leads gerealiseerd worden.
 • Rapporteren
  Wij zorgen dat u ten alle tijden up to date blijft van geboekte successen en resultaten. Zo maken wij regelmatig tussentijdse afspraken en delen wij rapportages over welke resultaten zijn behaald en wat er voor de toekomst wordt verwacht.

 

Hoe werkt het uitbesteden van B2B leads genereren?

Zodra u uw B2B leadgeneratie uitbesteed aan SalesQ wordt er een uitgebreide briefing gehouden voor een optimale voorbereiding van de campagne. Aan het eind van deze briefing zijn er diverse doelen opgesteld. Deze doelen en de werkzaamheden die worden verricht om deze doelen te behalen worden regelmatig met u gecommuniceerd. Tijdens het proces zal ons team van experts nauw contact houden met uw team zodat de campagnes optimaal zullen lopen. Aan de hand van een geoptimaliseerd belscript voor uw markt zullen onze experts aan de slag gaan.

B2B leads genereren door SalesQ

Door onze jarenlange ervaring kan SalesQ garanderen dat de B2B leads die wij genereren van kwaliteit zijn. Onze acquisitiespecialisten zorgen dat zij met een proactieve houding de markt benaderen middels telemarketing. Dit blijkt nog steeds een van de meest effectieve manieren om leads te genereren. Door middel van telemarketing kunnen onze specialisten het volgende voor uw onderneming betekenen:

 • Het inplannen van een BANT gekwalificeerde afspraak.
 • Het uitnodigen van een potentiële lead voor een bel afspraak of online webinar.
 • Het uitnodigen voor een evenement.
 • Het doorlopen van een vragenlijst.  

Neem vrijblijvend contact op!

Bent u overtuigd dat B2B leads genereren iets is wat u aan een vertrouwd partner wilt toevertrouwen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw onderneming. Vul het contactformulier in op onze contactpagina en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren.

neem vrijblijvend contact op