Vanaf het begin...

Emerce is een van de eerste opdrachtgevers van SalesQ. Wij bellen al sinds 2009 voor Emerce en hebben zo een grote bijdrage geleverd aan de meer dan verdriedubbeling van de omzet in de afgelopen jaren.

SalesQ richt zich op de telefonische acquisitie, zeg maar de binnendienst. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de klanten die we bedienen en houden een warm contact. Dit hoogwaardige accountmanagement levert ons veel extra omzet in de jaren. Start-up bedrijfjes waar we in het begin contact mee maakten zijn ondertussen uitgegroeid tot volwaardige bedrijven met een groot marketingbudget. Zij zien in SalesQ dan de ideale partner om dat budget weer te besteden.

Emerce is een multi-mediaal platform en verzorgt vakbladen, websites, whitepapers, banners en ook zo’n 27 events per jaar. Daarnaast organiseert Emerce ook de ‘Dutch Interactive Awards’ verkiezing en de ‘Website van het Jaar’ verkiezing. SalesQ verzorgt voor al deze uitingen de sales en het accountmanagement. Onze accountmanagers gaan ook op bezoek bij de klanten om een goede relatie te verzekeren.

Wilt u meer informatie

Stel uw vraag aan Eric

Of plan direct een afspraak in

Afspraak inplannen

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Bekijk onze privacy statement