Hoe groeien met een bedrijf?

Veel ondernemers willen groeien met het bedrijf, zowel qua omzet als qua afzet. Soms lijkt het een gemakkelijke opgaven, ‘even’ wat meer klanten aantrekken. Dit blijkt wel lastiger, daarom de tips die zorgen voor de beste groei voor het bedrijf

- Online meer zichtbaar
Meer zichtbaar zijn via online marketing is een veel gebruikte manier. Met diverse kanalen, zoals Google Ads of Facebook, wordt er gewerkt aan meer zichtbaarheid en omzet voor het bedrijf.

- Strategie
Denk aan de lange termijn. Zorg voor een goede combinatie tussen offline en online marketinginstrumenten en een duidelijk boodschap.

- Leadgeneratie en sales via telemarketing
Het uitbesteden van warme of koude acquisitie is zeer laagdrempelig voor een bedrijf. Middels een samen opgezette telemarketing campagne kan er op gemakkelijke wijze groei van het bedrijf gerealiseerd worden.

Hoe groeien met bedrijf middels leadgeneratie en sales?

Hoe wordt er groei gerealiseerd met leadgeneratie en sales via telemarketing (LINK naar dienstenpagina’s)). Zoals hierboven benoemd is het een vrij laagdrempelig instrument voor veel B2B bedrijven om in te zetten. Kort gezegd wordt er samen gekeken naar de doelgroep, de boodschap dat gecommuniceerd moet worden en vervolgens wordt er via telefonisch contact nieuwe klanten binnen gehaald en wordt de groei van het bedrijf bewerkstelligd.

Dit bellen gebeurt samen met een betrouwbare partner, zoals SalesQ. Samen wordt er een campagne gemaakt, hierin komen de volgende facetten aan bod:

- Wie is de doelgroep?
- Welke boodschap moeten zij te horen krijgen? 
- Start campagne
- Afronding campagne met een groter klantenbestand

Neem vrijblijvend contact op

Voorbeelden groeien met bedrijf via telemarketing?

Bij SalesQ is er jarenlange ervaring om ervoor te zorgen dat diverse B2B bedrijven groeien. Zowel qua omzet als afzet zijn er diverse succesverhalen. Benieuwd welke succesverhalen wij hebben? 

Neem vrijblijvend contact op

Waarom u voor SalesQ moet kiezen?

SalesQ is een betrouwbaar partner door jarenlange ervaring. We zetten altijd een stap extra: Dat blijkt ook uit onze registratie. Door ons professionele team en enthousiaste medewerkers verzorgen wij meer kwalitatieve B2B leads voor uw bedrijf. SalesQ is uw partner omdat:

• Wij ieder project benaderen als een topsporter.
• Wij veel ervaring hebben met complexe proposities gericht op high end beslissers.
• Onze mensen onze kracht zijn: We investeren in goede opleidingen en zorgen dat ze de lat steeds hoger leggen voor u.
• We ISO gecertificeerd zijn, zodat privacy en kwaliteit goed gewaarborgd zijn en in lijn is met alle nieuwe wetgeving.
• Nationaal en Internationaal jarenlange ervaring hebben

Bel ons vrijblijvend op
Direct een afspraak inplannen