Klanten werven

Als bedrijf wilt u blijven groeien en nieuwe klanten trekken. U wilt immers niet stilstaan en achterblijven op uw concurrentie. Meer klanten zorgen voor groei, bedrijvigheid en een stijgende omzet. Het binnenhalen van klanten kost echter veel tijd en vereist bepaalde expertise. U moet deze nieuwe klanten ook onderhouden en vervolgafspraken met ze maken. SalesQ staat hierin graag voor u klaar. Na een goed gesprek en akkoord op de opdracht worden onze experts voor uw bedrijf aan het werk gezet. Zij passen verschillende vormen van acquisitie toe. Wij vertellen u hier graag meer over.

LATEN WE SAMENWERKEN 

Hoe werf je klanten?

Het werven van klanten kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het toepassen van koude acquisitie of via online marketing. Hiermee creëer je meer zichtbaarheid en autoriteit. Vaak is er voor het werven van klanten weinig tijd. Daarnaast komt een verkooppraatje aan de telefoon regelmatig op een ongewenst moment. SalesQ is een betrouwbare partner die helpt met het werven van klanten voor alle B2B-bedrijven. Met de experts van SalesQ staat uw bedrijf nooit stil. Onze specialisten passen de meest geschikte acquisitie toe bij het werven van bedrijven die binnen uw doelgroep vallen. Dit resulteert in nieuwe sales voor uw onderneming.

Waarom B2B klanten werven?

Waarom een klant voor uw bedrijf kiest, kan verschillende redenen hebben. Nieuwe klanten werven binnen de B2B-markt komt neer op product- of dienstverkoop. Dat zijn sales aan bedrijven binnen uw doelgroep, met als doel om deze om te zetten in een vaste klant. Hiervoor is enige expertise in sales noodzakelijk. Het is niet alleen het klanten werven wat veel tijd kost, maar ook de contacten onderhouden en voorzien van gerichte informatie.

Daarvoor is SalesQ er voor u: wij helpen uw bedrijf graag groeien. Onze specialisten van SalesQ gaan hierbij zorgvuldig en nauwkeurig te werk. Tijdens het proces van klanten werven wordt u op de hoogte gebracht via kloppende klantenbestanden voor uw bedrijf die wij ook onderhouden.

Waar en welke klanten werven?

Als bedrijf is het erg belangrijk om na te denken, wie uw doelgroep is en waarom. Wie is uw ideale klant? Wie zou interesse hebben in uw product of dienst? Welke groep mensen heeft een probleem waar uw product of dienst dé oplossing voor is? Wanneer u specifiek kunt zeggen naar welke klant uw bedrijf op zoek is, kunt u klanten gaan werven. U kunt dan bijvoorbeeld klanten werven via social media; een platform zoals LinkedIn is de perfecte plek om uw merk te laten zien aan potentiële klanten. Vooral om B2B klanten te werven is dit de ideale plek.

SalesQ neemt dit graag van u over. Door onze sales-expertise zorgen wij voor resultaat bij uw bedrijf. Wij doen er alles aan om meer klanten voor u te winnen en uw bedrijf te zien groeien. Wij doen dit zonder dat er veel kostbare tijd verloren gaat. Lees hier meer over leadgeneratie.

 

Waarom meer klanten werven?

Het binnenhalen van meer klanten zorgt voor meer omzet, mond-tot-mond reclame en een goede referentie. Bij tevreden klanten hoort ook After sales. Hieronder verstaan wij het op de hoogte houden van bestaande klanten van ontwikkelingen over producten en diensten. Hiermee realiseren wij herhaalaankopen. SalesQ biedt ook receptie- en telefoonbeantwoordingsdiensten aan. Dit laatste zorgt ervoor dat u of uw klanten altijd direct worden geholpen. Het is makkelijker voor uw bedrijf als u dit niet zelf hoeft te doen. Onze relatiemanagers staan klaar om uw bedrijf daarin te ondersteunen.

Vrijblijvend meer informatie

Wilt u meer weten over het werven van nieuwe klanten in de B2B branche? Neem dan vrijblijvend contact op en ontdek wat SalesQ voor u kan doen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Bekijk onze privacy statement