Leadgeneratie marketing

Het binnenhalen van leads is een tijdrovende taak, maar tegelijkertijd ook erg belangrijk. Daarom nemen wij dit graag uit uw handen. Wij garanderen kwalitatief goede leads, die onder andere worden geworven met telemarketing. SalesQ is een betrouwbare en resultaatgerichte partner die uw leadgeneratie verbetert. Onze ervaren professionals bieden uw bedrijf de zekerheid van kwalitatief goede leads, warme leads en B2B leads. De leadgenerators hebben jarenlange ervaring binnen sales en kunnen u helpen met het:

 • Inplannen van een BANT-gekwalificeerde afspraak
   
 • Uitnodigen voor een belafspraak of online Webinar
   
 • Uitnodigen voor een evenement
   
 • Doorlopen van een vragenlijst
   
 • Genereren van B2B-leads
   
 • Genereren van Hot leads
   
 • Telemarketing

 

Lead marketing

Geen tijd of onvoldoende ervaring met het binnenhalen van leads? De specialisten van SalesQ helpen u met het genereren van leads. Lead marketing is erg belangrijk voor uw bedrijf. Zonder nieuwe leads is er geen business. Wij zorgen met onze ervaren acquisitieprofessionals voor relevante en warme leads om uw bedrijf te laten groeien. SalesQ neemt uw werk uit handen en zet onder andere telemarketing in om leads binnen te halen voor uw bedrijf.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP 

 

Lead marketing b2b

Een groei in leads, zowel in hoeveelheid als in kwaliteit, is belangrijk voor uw organisatie. Waarom is leadgeneratie voor bedrijven zo interessant? U wilt dat uw product, dienst en organisatie bekend zijn bij uw potentiële klant en dat zij weten waar uw organisatie voor staat. U wilt de oplossing zijn voor het probleem waarvoor ze u nodig hebben. Uw bedrijf zal het probleem moeten aanwakkeren van interesse tot het ondernemen van actie.

Bij B2B gaat het vaak om een complex koopproces, waarbij de lead meer tijd nodig heeft om daadwerkelijk tot aankoop over te gaan. Met een goed doordachte leadstrategie kunt u uw sales pipeline snel vullen. Dit kost veel tijd en ervaring. SalesQ helpt u graag in het genereren van leads. Het inzetten van de juiste leadmarketingstrategie zorgt voor een aansluiting op uw doelstellingen. Zo wordt er altijd resultaat geboekt. Bekijk onze cases om ervaringen van klanten te lezen.

 

Vrijblijvend meer informatie

Wilt u meer weten over lead marketing en het binnenhalen van leads? Neem dan vrijblijvend contact op en kijk hoe SalesQ u verder kunt helpen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Bekijk onze privacy statement