Kwalitatieve leads genereren

De ene lead is de andere niet. Kwalitatieve leads zijn mensen of bedrijven die de hoogste kans hebben om tot aankoop over te gaan. Onze leadgenerators genereren deze leads via verschillende methodes, waaronder telemarketing. We genereren kwalitatieve leads voor het salesteam met een hoog slagingspercentage, waardoor er minder tijd en geld wordt besteed aan leads die niet zullen converteren.

Het tijdrovende proces van leadgeneratie

Het genereren van leads kost tijd. Tijd die u waarschijnlijk veel liever anders besteedt. Voor kwalitatieve leadgeneratie geldt dat de leads moeten worden benaderd op het juiste moment, wanneer zij openstaan (in-market) voor aankoop. De gegenereerde leads moeten vervolgens ook weer goed worden opgevolgd door het salesteam

Op deze manier wordt er een database opgebouwd van potentiële klanten. Omdat deze vaak persoonlijke gegevens bevat, is het van belang dat aan alle laatste technische vereisten wordt voldaan. SalesQ is dan ook ISO-gecertificeerd (9000 en 27001). Hiermee garanderen wij een veilige omgeving.

Het uitbesteden van leadgeneratie

Elke organisatie met een salesteam kan zelf aan de slag met leadgeneratie. Waarom zou u dan de keuze maken om de leadgeneratie uit te besteden? Wij besparen u de tijd die u bezig bent om te zoeken op LinkedIn of de bedrijven die u afgaat die uiteindelijk toch niet geïnteresseerd blijken te zijn. De leads die wij voor u genereren zijn in-market, dat wil zeggen dat ze interesse hebben om ook daadwerkelijk te kopen. Hiermee scheiden we de leads die alleen maar op zoek zijn naar informatie over uw bedrijf.

Topsport!

SalesQ ziet leadgeneratie als topsport. Wij zetten graag dat stapje extra om uw organisatie te laten groeien en om de verkoop te stimuleren. Onze leadexperts gaan voor u aan de slag en halen alles uit de leadgeneratie, waardoor uw bedrijf zich kan focussen op hetgeen waar u goed in bent.

Heeft u ook graag hulp bij het genereren van leads? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Start vandaag nog met het binnenhalen van kwalitatieve, converterende leads voor uw organisatie.

Stel uw vraag en wij zullen u hier zo spoedig mogelijk over contacteren. 
Bekijk onze privacy statement