Sales Service

Meer leads, sales en verkooptransacties? SalesQ staat graag voor uw bedrijf klaar om dit te realiseren. De acquisitie-specialisten van SalesQ passen de juiste sales service toe om zo het maximale voor uw organisatie te behalen. Onze telefonische verkopers zijn flexibel, hbo-opgeleid, goed getraind en hebben zin om te bellen zonder vaste belscripts te gebruiken. Wij zetten de juiste pre-sales, sales en after sales in om zo effectief mogelijk uw markt te bewerken, deals te sluiten en relaties te onderhouden.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP 

 

Sales Service Center

Als bedrijf uw telefonische verkoop uitbesteden? SalesQ experts zijn gespecialiseerd in koude acquisitie. Onze goed getrainde telefonische verkopers hebben toegang tot een bel-rapportagesysteem. Dit resulteert in duizenden leads, sales en verkooptransacties per jaar. Bent u klaar om de acquisitie voor uw bedrijf uit te besteden?

Hoe zorgt SalesQ voor een sales service die op uw bedrijfsdoelstellingen aansluit? Het werk van verkopers is vrijwel onmogelijk zonder pre-sales. SalesQ ondersteunt in het actief en verkoopgericht bewerken van de markt:

  • Wij brengen prospects in kaart
     
  • Uw bedrijf ontvangt up-to-date klantenbestanden
     
  • Uw ontvangt geclassificeerde leads of sales-afspraken die door onze specialisten zijn gerealiseerd. Uw sales-team kan hier effectief en efficiënt mee aan de slag.

Wanneer de prospects in beeld zijn gebracht gaan onze experts over tot de sales. De specialisten van SalesQ gaan aan de slag om deze prospects voor uw bedrijf te winnen. De resultaten worden bijgehouden in een klantenbestand. Dit klantenbestand wordt up-to-date bijgehouden, onderhouden en aan het CRM-systeem gekoppeld. Dit wordt met uw sales-afdeling gedeeld. Dit resulteert altijd in leads, sales en verkooptransacties voor uw organisatie.

U wilt natuurlijk niet dat uw klanten weglopen bij uw bedrijf. Bij SalesQ zorgen wij ervoor dat niet alleen uw klantenbestand wordt uitgebreid, maar dat er ook herhaalaankopen worden gerealiseerd. Door de inzet van after sales behoudt u uw bestaande klanten en blijven zij aankopen bij uw bedrijf doen. Wij zorgen voor contact-care en relatiemanagement om klanten voor een langere tijd te binden en zo optimaal resultaat uit de sales te halen.

Wij houden uw klanten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen over producten en diensten. Het doel van deze gesprekken is om herhaalaankopen te realiseren.

Naast het verzorgen van klantencontact voor contactcenters en klantenservices, bieden wij ook receptie- en telefoonbeantwoordingsgesprekken aan om uw klanten te woord te staan. Zo worden zij altijd direct geholpen.

 

Vrijblijvend meer informatie

Wilt u meer weten over lead marketing en het binnenhalen van leads? Neem dan vrijblijvend contact op en kijk hoe SalesQ u verder kan helpen.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Bekijk onze privacy statement