Wat zijn warme Leads?

Voor een bedrijf zijn warme leads cruciaal. Het gaat hier namelijk om potentiële klanten die interesse hebben int uw dienst, product, bedrijf of organisatie. We spreken over een warme lead wanneer een lead BANT gekwalificeerd is.

BANT kwalificatie houdt simpelweg in dat er wordt gekeken naar Budget, Authority, Need & Timeframe. Ten eerste hebben warme leads namelijk budget beschikbaar en is het beschikbaar gestelde budget reëel. Als we het over Authority hebben gaat het vooral over het feit dat we graag willen weten of de persoon waarmee u contact heeft ook de persoon is die beslissingen maakt. Ten derde kijken we dus naar Need: er is een bepaalde behoefte bij een klant, hoe kunt u dat verhelpen? En tot slot nog Timeframe. Daarbij wordt er gekeken naar de duur van een bepaald traject.

Warme leads hebben budget beschikbaar en in de juiste range, ze zitten met handen aan de knoppen en kunnen beslissingen nemen, hebben een grote behoefte aan de oplossing van hun probleem en een duidelijk beeld wat betreft duur van het traject.

Warme leads zijn dus potentiële klanten die al kennis gemaakt met uw product of dienst. Hierdoor zullen ze eerder geneigd zijn om over te gaan tot aankoop. Doordat er al een bepaalde mate van interesse is, is het pad tot aankoop korter dan die van koude leads.

Het uitbesteden van leadgeneratie

Het binnenhalen van warme leads is een tijdrovend proces. Het vraagt om continue aandacht voor communicatievormen en methoden, waarbij de juiste doelgroep wordt bereikt. SalesQ pakt het echter effectiever en efficiënter aan. Wij maken van uw koude leads namelijk warme leads door ze proactief te benaderen en potentiële klanten op die manier kennis te laten maken met uw product of dienst.

Laat SalesQ u helpen!

SalesQ is een betrouwbare en resultaatgerichte partner om uw leadgeneratie te verbeteren. Door onder andere telemarketing genereren wij voor u kwalitatieve warme leads, die u kunnen helpen om als organisatie te groeien of de verkoop te stimuleren. Met onze Sales Agents  kunt u focussen op hetgeen waar u als organisatie goed in bent, terwijl wij alles halen uit uw leadgeneratie.

SalesQ zet hierbij altijd een stap extra. Wij benaderen ieder project als topsport en strijden als team voor uw organisatie. We gaan daarbij ook veilig om met de gegevens, zodat de privacy van u en uw klanten gewaarborgd is.

Vraag informatie aan!

Heeft u ook graag hulp bij het genereren van warme leads? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Stel uw vraag en wij zullen u hier zo spoedig mogelijk over contacteren. 
Bekijk onze privacy statement