Sales Q (Amsterdam Pirates Club Partner)

Gisteravond was de succesvolle kick-off van de Amsterdam Pirates Business Club. Na een introductie van de voorzitter van de Business Club (Pepijn Beerman) en Koen Gijsbers (voorzitter van Amsterdam Pirates) en toelichting op het doel, de opzet en de geplande activiteiten van de Business Club was er gelegenheid twee nieuwe partners te verwelkomen.

Sales Q (Amsterdam Pirates Club Partner)

SalesQ is Amsterdam Pirates Club Partner geworden. SalesQ is een full-service B2B sales agency en gespecialiseerd in sales, acquisitie, leadgeneratie, accountmanagement en contact care, in de breedste zin van het woord. SalesQ neemt voor bedrijven een deel of het gehele verkooptraject uit handen (van pre-sales en sales, naar after sales). Voor Pepijn Beerman (oprichter en directeur van SalesQ) was dit het juiste moment om Club Partner te worden. In zijn eigen woorden: "Met de groei en ambitie die ik voor ogen heb, is nu het moment SalesQ als Club Partner te verbinden met Amsterdam Pirates. De club heeft mij privé al veel gebracht en het voelt goed nu ook zakelijke activiteiten aan Amsterdam Pirates te koppelen."

Heel trots dat we als SalesQ nu ook officieel club sponsor zijn van Amsterdam Pirates. Voor mij persoonlijk is het een extra stap naar het verbinden van dat wat ik belangrijk vind in het leven. Mijn gezin, mijn bedrijf en de Amsterdam Pirates. Ik zal extr

— Pepijn Beerman

Mind Work Productions

Mind Work Productions is een andere, nieuwe partner van Amsterdam Pirates. Mind Work Productions helpt organisaties door Human Capital vraagstukken op te lossen. Zij doen dit altijd samen, in co-productie, met directies, leidinggevenden, teams en individuen. De focus ligt op leiderschap, cultuur, high potentials/talenten. Mind Work Productions is een strategische partner op het gebied van organisatieontwikkeling. Johan Veneman is een van de oprichters van Mind Work Productions, actief betrokken bij de oprichting van de Amsterdam Pirates Business Club en wellicht het belangrijkste voor hem: trainer/coach van pupillen 1.

Battle of the West en Meiden aan Slag

Na het verwelkomen van SalesQ en Mind Work Productions als nieuwe partners werden twee nieuwe initiatieven toegelicht door Rolf Peters en Diederick Stoel.

Rolf is voortrekker bij het organiseren van de Battle of the West. Tijdens de Battle of West zullen bedrijven uit West tegen elkaar gaan honk- / softballen. De dag zal begin of mid-september plaatsvinden. Meer informatie volgt snel.

Diederick gaf een toelichting op Meiden aan Slag. Meiden aan Slag is een innovatief programma waar meiden uit de buurt, talent uit de regio en topsporters met internationale ambitie samenwerken om hun droom waar te maken. Voor meisjes uit de buurt willen we dat Amsterdam Pirates een thuishonk kan zijn waar je kunt 'leren presteren'. De meiden komen naar de club om hun huiswerk te maken. En iedere keer als ze er zijn, sporten ze minimaal een uur onder professionele begeleiding van bevlogen Pirates. Aan het eind van de dag is het huiswerk af en zijn we weer dichter bij het doel. Vitale meiden die hebben geleerd iets te presteren dat ze van te voren niet voor mogelijk hadden gehouden.