Wij verkopen schone lucht...

Arjan Bree van QleanAir Scandinavia was op zoek naar meer bekendheid van de QleanAir producten in de Nederlandse markt. QleanAir is een Scandinavisch bedrijf wat bedrijven bewuster wil maken van de kwaliteit van de lucht waarin we leven en werken. QleanAir verkoopt producten die de luchtkwaliteit binnen bedrijven verbeteren. Door de luchtkwaliteit te verbeteren, wordt de gezondheid van de mensen, de kwaliteit van de producten en ook de productiemiddelen (vaak ook weer mensen…) beschermd worden. SalesQ maakt al sinds 2016 afspraken om de bewustwording van het binnenklimaat te vergroten en om aan tafel te komen bij bedrijven met de QleanAir binnenklimaatproducten.

QleanAir is blij met de samenwerking met SalesQ. De extra marketingtool die QleanAir zo inkoopt, blijkt een enorme boost voor de verkopen en leidt ook met een klein budget tot een groot resultaat. “Ondertussen werken we al ruim een jaar samen en zijn we een aantal campagnes verder. Dat is ook het mooie van SalesQ: Je kan snel met ze schakelen en dingen aanpassen als de markt daar om vraagt. SalesQ stelt de juiste vragen en luistert goed naar wat we zeggen. Er wordt echt een passende oplossing geboden.”, aldus Arjan Bree.

De meest recente campagnes draaien naast Nederland ook in België. SalesQ benadert de Belgische markt vanuit het nieuwe kantoor in Antwerpen. “Je merkt toch dat ondanks dat we dezelfde taal spreken, de Belgische contacten anders reageren en benaderd willen worden. SalesQ snapt dat. Vanuit het Belgische kantoor worden ook de Walen in hun eigen Frans aangesproken. Dat werkt erg prettig.”

“Ondertussen werken we al ruim een jaar samen en zijn we een aantal campagnes verder. Dat is ook het mooie van SalesQ: Je kan snel met ze schakelen en dingen aanpassen als de markt daar om vraagt. SalesQ stelt de juiste vragen en luistert goed naar wat we zeggen. Er wordt echt een passende oplossing geboden.”

Wilt u meer informatie?

Stel uw vraag aan Eric

Of plan direct een afspraak in

Afspraak inplannen

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Bekijk onze privacy statement